Festivalul de pricesne «Blândul Păstor», Ediția a III-a va avea loc în data de 2 iunie 2013. La precedenta ediția, care a avut loc în data de 10 iunie 2012, au participat tineri și adulți din cadrul a trei parohii și patru școli gimnaziale din cartierul bucureștean Berceni. Piesele muzicale care s-au clasat pe locurile I, II și III au fost postate pe youtube și pe site-ul parohiei noastre.

Regulamentul Festivalului:

Interpretare vocală:

Candidații vor interpreta o singură melodie (priceasnă), solo sau în duet, acompaniată sau nu de un instrument (chitară, flaut, orgă etc.) sau de un cor.

 

Secțiunile Festivalului:

Secțiunea I «până în 15 ani» și Secțiunea II «peste 15 ani».

Înscrierile:

Pentru Secțiunea I «până în 15 ani», se vor face între 24-26 aprilie 2013, la profesorul de religie de la școală sau la sediul parohiei;

Pentru Secțiunea II «peste 15 ani», se vor face între 24-26 aprilie 2013, la preotul paroh (candidatul va avea supra sa o copie a CI).

Preselecția: 21 mai 2013

Pentru Secțiunea I «până în 15 ani», la sediul școlii.

Pentru Secțiunea II «peste 15 ani», la sediul parohiei.

Candidații admiși vor intra în finală.

Finala: Duminică, 2 iunie 2013, ora 16.00,

la sediul Parohiei Apărătorii Patriei II – Sfântul Ambrozie(str. Lunca Bârzești nr.3, lângă UTI – pe șos. Olteniței).

Parohia Apărătorii Patriei II – Sfântul Ambrozie va acorda tuturor finaliștilor o diplomă de participare, iar câștigătorilor premiilor I, II și III, diplome și daruri. Melodiile premianților vor fi postate în format video, pe site-ul parohiei și pe youtube.

Sperăm ca această acțiune culturală anuală să aibă impact în rândul elevilor și enoriașilor, descoperind valori muzicale și religioase deosebite, care merită a fi promovate prin toate mijloacele.